93 734 36 67 AY.YKSSA@FO3G@

Descripció del sistema

 

El sistema de coberta verda està compost dels següents processos i materials que recreen el funcionament que trobem a la natura:

1. Làmina impermeabilitzant.
2. Làmina antiarrels protegeixen la impermeabilització de perforacions per les arrels.
3. Manta protectora que protegeix les làmines antiarrels de danys produïts per cops i retenen aigua i nutrients per a les plantes.
4. Capa drenant que emmagatzema aigua de la pluja i del reg en les cavitats superiors de les plaques i condueixen l’aigua sobrant de manera ràpida i segura als embornals de la coberta a través de les seves canaletes inferiors. Al temps que asseguren una adequada oxigenació de la terra vegetal i de les plantes.
5. Capa filtrant que evita que els grans fins de la capa adhesiva superior es corroeixin i asseguren al mateix temps una capa portant estable i un funcionament segur del drenatge.
6. Capa vegetal, la composició del substrat mineral Zincolit® i dels substrats Zincoterra pot ajustar exactament a les necessitats particulars de la vegetació de la coberta per garantir el seu màxim desenvolupament.
Som instal·ladors de Zinco Cobertes, una multinacional alemanya amb més de 40 anys d’experiència en el sector, el que assegura els més alts estàndards de qualitat i els sistemes més innovadors per aconseguir que la seva coberta funcioni perfectament.

Veure projectes de Coberta Verda

Tipus de cobertes verdes

Els nostres sistemes ofereixen una gran varietat de solucions, ens podem adaptar a qualsevol tipus de coberta:

Cobertes verdes extensives

Les cobertes extensives es caracteritzen per posseir una vegetació entapissant de plantes majoritàriament autòctones, pròpies de la regió on s’ubica l’edifici. Amb un manteniment molt reduït.

Cobertes verdes semi-extensiva

La plantació semi-extensiva es compon d’alguns suculents de les famílies del tipus extensiu, barrejat amb arbustos petits i plantes aromàtiques. Requereix un mínim de manteniment.

Cobertes verdes intensives

La coberta tipus jardí inclou a tota la plantació i cultiu existent, des de la gespa fins a arbres de màximes dimensions, combinats amb accessos de persones, vehicles, estanys, llacunes, aparells de joc, camps esportius i fins i tot piscines.

Cobertes verdes transitables

Les cobertes sobre garatges subterranis, zones comunitàries i fins i tot túnels ofereixen espais d’ús multifuncional tant per a l’accés de serveis, de maquinària per a l’aire condicionat, pas de vehicles i fins i tot zones d’esbarjo. Ens adaptem a les seves necessitats i estem encantats de realitzar projectes singulars. Els nostres enginyers estan a la seva disposició per dissenyar i col·laborar amb un vostè a la realització de cobertes verdes amb característiques realment diferenciadores.

Avantatges ecològics

– Retenció d’aigua.
– Millora del clima urbà.
– Reducció de la contaminació.
– Millor protecció contra el soroll.
– Espai vital addicional.
– Ús de materials reciclats de gran valor.

Avantatges econòmics

– Prolongació de la vida útil de la impermeabilització.
– Estalvi d’energia.
– Superfície lliure utilitzable.

Aplicacions

– Obra nova.
– Rehabilitació.