93 734 36 67 AY.YKSSA@FO3G@

Casa a la platja. L’orientació cap al sud permet un màxim aprofitament de la llum solar. La idea de potenciar el sentit d’horitzontalitat de les formes d’aquest volum principal s’aconsegueix a través de l’ús de la pedra de 100x30x3cm, en aquest cas en to fosc. En aquest projecte també vam donar una solució tècnica per a la col·locació de lames a la façana, que s’integraven en el nostre sistema de subestructura d’alumini dissenyant especialment per a aquest projecte. L’aïllament tèrmic es va col·locar per l’exterior, una garantia de màxim rendiment i òptima eficiència per a la minimització del consum de combustibles fòssils en la climatització de l’habitatge. L’aïllament funciona tant a l’estiu per evitar l’entrada de calor com a l’hivern per impedir la sortida de la mateixa. Aquest habitatge unifamiliar aïllat està situat a la ciutat de Lloret de Mar, una de les zones privilegiades de la Costa Brava. Gaudeix d’unes increïbles vistes a la mar i un aprofitament màxim de el sol gràcies a la seva orientació a sud.

Lorenzo Soto

Especialista en façanes ventilades.

AY.YKSSA@AR@