93 734 36 67 AY.YKSSA@FO3G@

Lorenzo Soto

Especialista en façanes ventilades

AY.YKSSA@AR@

Porto treballant en el sector de l’aïllament tèrmic i la impermeabilització des de fa gairebé dues dècades en què he adquirit el coneixement necessari per poder oferir als meus clients les solucions tècniques que millor s’adaptin a les seves necessitats. Crec fermament que els nostres sistemes d’aïllament tèrmic per l’exterior són la millor opció d’aïllament i són fonamentals perquè les llars dels nostres clients puguin arribar a les més elevades cotes de confort.

Igor Pretel

Especialista en façanes Sate

AY.YKSSA@1F@

Porto vinculat als sistemes d’aïllament tèrmic per l’exterior des de 1.998. Durant aquest temps m’he anat formant, tant tècnicament com en la pràctica, per poder oferir el millor servei als nostres clients.

Des d’un punt de vista pràctic, he aconseguit un alt nivell de coneixement en la posada en obra dels sistemes que oferim, ja que vaig dedicar els primers anys a instal·lar els diferents sistemes que ara prescric.

Gràcies a aquesta formació pràctica, el client troba en mi a un tècnic amb experiència contrastada que pot ocupar-se de solucionar amb èxit tots i cadascun dels detalls que sorgeixen durant tot el procés d’instal·lació.

Des que estic vinculat a SAATE, el meu objectiu ha estat contribuir a fer que els nostres clients trobin en nosaltres la millor solució per a l’aïllament i revestiment dels seus habitatges.

Alejandro González

Administració

AY.YKSSA@IS@

Des de molt petit m’ha interessat la cura de l’entorn i sobretot la sostenibilitat. He trobat en SATE un entorn i equip humà amb el qual he pogut gaudir de posar en pràctica tots dos interessos.

El meu interès per adquirir nous coneixements i el meu domini de l’anglès m’han permès investigar els sistemes que es troben en països amb major consciència mediambiental que el nostre i així poder oferir als nostres clients el més avançat i eficient en sistemes d’aïllament per l’exterior.

El meu objectiu és servir de suport als nostres clients des del nostre despatx oferint la millor assistència que faciliti i garanteixi que els nostres serveis compleixen les altes expectatives que els nostres clients han dipositat en nosaltres quan contracten els nostres serveis.

Francisco Godino

Atenció al client

AY.YKSSA@IO@

El meu objectiu és garantir la satisfacció dels nostres clients mitjançant una immillorable atenció i assistència, per a això, vaig ampliant els meus coneixements sobre tots i cadascun dels sistemes d’aïllament tèrmic per l’exterior que oferim i així oferir la millor solució per a cada cas concret.

Estic orgullós de formar part del projecte que estem duent a terme a SAATE, per a mi és un repte posar el meu granet de sorra perquè puguem complir els nostres compromisos amb el medi ambient (tots els sistemes que instal·lem ajuden a evitar l’emissió de CO2 durant la vida útil dels habitatges) i per millorar en nivell de benestar de les persones (els nostres sistemes són essencials per millorar el confort interior a les llars on són instal·lats).

​José Miguel Aguilar

Especialista en façanes ventilades i Sate

AY.YKSSA@S4Z@

En els meus més de 40 anys com a tècnic comercial, he treball en el sector de l’aïllament tèrmic per l’exterior més de 3 dècades pel que la meva experiència està més que contrastada. En els meus inicis em vaig centrar en l’envà pluvial passant després a sistema SATE i la façana ventilada en els últims 15 anys.
Sóc un apassionat de la meva feina i m’encanta el tracte amb el client. Formar part del equip de SAATE em permet oferir als meus clients una sèrie de sistemes d’aïllament tèrmic per l’exterior d’una alta qualitat contrastada que asseguren l’èxit en tots els projectes en què participem.

Fran Alba

Comptabilitat

AY.YKSSA@FO3G@

Porto al sector de l’aïllament tèrmic per l’exterior des de 2.018 i estic encantat de formar part d’aquest projecte en el qual he trobat un equip jove i dinàmic amb uns objectius clars i ben definits que aposten per la qualitat i la feina ben feta.

Sóc una persona metòdica i disciplinada, com correspon al meu lloc de treball, ja que sóc el responsable a l’empresa de gestionar el pagament de les factures per part dels nostres clients. Per ser el més eficient possible en la meva ocupació em formo constantment en les millors tècniques i mètodes per gestionar els cobraments.

Carlos Laita

Especialista en façanes ventilades i Sate

AY.YKSSA@RQ@

Em caracteritzo per intentar oferir sempre les millors solucions als nostres clients i que aquests sentin que darrere de cada instal·lació hi ha un equip de persones especialitzades i preparades que es preocupen per què tot surti a la perfecció. Pel que fa a sistemes d’aïllament per l’exterior som un clar referent, tant per l’ampli coneixement que tenim de el sector, com pel tracte proper i el seguiment constant dels projectes en què treballem.

L’experiència és el nostre gran aval, per això, en SAATE sabem i hem demostrat que aïllar qualsevol habitatge o edifici per l’exterior augmenta notablement el confort i el benestar a l’interior, a més d’aconseguir una excel·lent eficiència energètica.

El meu objectiu és aconseguir la màxima satisfacció dels nostres i aconseguir arribar i fins i tot superar les seves expectatives inicials. La utilització dels millors materials de mercat i el nostre saber fer, fan possible arribar a aquest objectiu.