93 734 36 67 AY.YKSSA@FO3G@

ELS 3 REVESTIMENTS MÉS INSTAL·LATS

En aquest article volem presentar els tres revestiments per a façanes ventilades que considerem tendència, en haver estat els més demandats pels nostres clients durant aquest últim any.

 

1 – EQUITONE TECTIVA (FIBROCIMENT)

Equitone és una marca que pertany al grup belga Etex, fabricant de panells de fibrociment des de 1905.

La gamma Tectiva és sens dubte la més representativa de la marca. Les seves excel·lents qualitats tècniques i estètiques unides a un preu competitiu, fan possible que tingui una gran acceptació en el sector. A més, gràcies al seu gran format podem disposar d’infinitat de combinacions en la seva col·locació que atorguen un disseny únic i personalitzat en cada projecte.

 

Les tonalitats més instal·lades són:

TE90TE20

 

 


 

 

2 – FRONTEK TEXTURADO (GRES EXTRUSIONAT)

Frontek és una divisió destinada a la fabricació de plaques per a façanes ventilades del grup espanyol Grecogres. Es tracta d’un grup format en 1940, per tant amb una àmplia experiència i tradició.

Aquest material de gres porcelánico extruit és molt atractiu degut a les seves excel·lents prestacions i al seu disseny exclusiu. La placa de Frontek disposa d’estructura alveolar, la qual atorga gran lleugeresa i resistència a l’impacte. A més disposa de ranures en els cants superior i inferior que permet la seva col·locació amb ancoratge ocult.
La gamma Texturado és la més col·locada ja que es tracta d’un model sobri i elegant.
La col·locació d’aquesta mena de plaques es realitza de forma horitzontal a junta correguda, la qual cosa dóna una sensació d’ordre i harmonia.

Les tonalitats més instal·lades són:

AzabacheIcebergST5006

 


3 – ARGOS (GRES PORCELÀNIC)

Argos és la col·lecció de gres porcelànic de gran format de el grup Grecogres. Gràcies al seu ampli catàleg sempre trobarà la peça que s’adapti als seus gustos i preferències. Els processos de fabricació emprats són els més innovadors del mercat ja que s’utilitza tecnologia d’última generació. El seu gran format permet realitzar especejaments de façana que s’adaptin a les necessitats de cada projecte.

 

Els models més instal·lats són:

PolarUralLanzarote

 

 


A SAATE tenim una àmplia experiència instal·lant aquest tipus d’aïllant ja que l’hem aplicat en diverses obres per tot Catalunya. Si necessita més informació sobre aquest aïllant no dubti en contactar amb nosaltres a través de la nostra pàgina de contacte.

 

Article realitzat per Carlos Laita
Especialista en façanes ventilades i SATE