93 734 36 67 AY.YKSSA@FO3G@

6 RAONS PER A TRIAR UNA FAÇANA VENTILADA


Si encara té dubtes per a escollir una façana ventilada, a continuació li donem una sèrie de motius per a decidir-se per ella.


 • Un disseny diferenciador d’alta qualitat
  Existeixen infinitat de revestiments per a façana ventilada, per tant qualsevol client trobarà l’acabat i la tonalitat que més s’ajusti a les seves preferències, tant si es vol triar un model sobri i conservador com si es vol ser més rupturista.

 

 • Per tota la vida
  Una façana ventilada és un element constructiu amb una durabilitat que no permet comparació amb les façanes convencionals. Les seves característiques i el seu color no es veuen afectats pel pas de l’anys. A més el seu manteniment és pràcticament nul.

 

 • Augmenta el valor del seu immoble
  El sistema de façana ventilada és un sistema reconegut tant pels amants de l’arquitectura que aprecien la qualitat, com pels apassionats del disseny en tots els seus àmbits. Per això, instal·lar una façana ventilada, que és el primer que veuen els que visiten el seu immoble, augmenta significativament el valor d’aquest.

 

 • Sostenibilitat

  Gràcies a les seves virtuts aïllants, és fàcil aconseguir estalvis en calefacció i aire condicionat d’entre el 25-40% respecte els consums amb façanes convencionals.
  Lògicament aquests consums reduïts ajuden a cuidar el medi ambient i a ser respectuós amb el planeta.

 

 

 • Oblidi’s de les molestes humitats
  Com es tracta d’un sistema de dos murs separats que generen una cambra d’aire intermitja, el vapor d’aigua generat l’interior s’evacuarà ràpidament per aquesta cambra evitant humitats per condensació.
  D’altra banda, l’aplacat extern fa impossible que es produeixin filtracions d’aigua a l’interior de l’habitatge.

 

 

 • Excel·lent aïllant tèrmic i el pitjor enemic del soroll exterior
  L’aire calent que es genera a l’interior de la cambra d’aire puja a causa de la seva baixa densitat respecte a la de l’aire fred. Està circulació d’aire provoca que la calor absorbida pel mur interior de l’habitatge sigui considerablement menor.D’altra banda les façanes ventilades són una gran barrera acústica que milloren notablement la sensació de confort a l’interior.

 

A SAATE tenim una àmplia experiència instal·lant aquest tipus d’aïllant ja que ho hem aplicat en diverses obres per tota Catalunya. Si necessita més informació sobre aquest aïllant no dubti en contactar amb nosaltres a través de la nostra pàgina de contacte