93 734 36 67 AY.YKSSA@FO3G@

SISTEMES D'AÏLLAMENT TÈRMIC
PER L'EXTERIOR


SAATE Premium Building Systems és l'empresa instal·ladora de referència a Catalunya de sistemes d'aïllament tèrmic per l'exterior per a habitatges d'alta gamma.
Comptem amb més de dues dècades d'experiència dedicades a dissenyar i instal·lar el que mundialment es coneix com els millors sistemes d'aïllament tèrmic per l'exterior per habitatges unifamiliars.
És per aquest motiu que a SAATE només trobarà sistemes Premium:

Qualitat, confort i distinció

Assolir el màxim confort a la seva llar complint l’etern desig de singularitat tan ancorat en l’ésser humà com el seu propi jo, és ara possible gràcies als nostres sistemes d’aïllament tèrmic per l’exterior.

Des de 2001, hem dedicat els nostres esforços per aconseguir l’excel·lència en el disseny i instal·lació de sistemes envoltants de gamma alta per a façanes. Aquest ferm compromís amb l’excel·lència ens ha permès assolir el reconeixement i l’acceptació dels nostres serveis per part dels nostres exigents clients, majoritàriament propietaris i arquitectes de primer nivell.

A dia d’avui, SAATE és reconeguda com una de les més prestigioses empreses en el sector en l’àmbit nacional. Cada any hem anat ampliant i millorant els serveis que oferim als nostres clients per part dels nostres experimentats instal·ladors i equip tècnic per satisfer l’atenció personalitzada que els nostres clients requereixen.

 

 

Descobreixi la diferència

Contacti amb SAATE perquè l’ajudem a trobar la millor solució per a l’envoltant del seu habitatge, siguin quines siguin les seves necessitats, l’experiència del nostre equip li assegura l’obtenció del màxim profit de la seva inversió en el revestiment de la seva llar.

El convidem a seguir navegant pel nostre lloc web perquè obtingui més informació sobre els sistemes de primera qualitat que instal·lem i posem a la seva disposició tot l’equip de SAATE que estarà encantat d’atendre’l.